Schoonmaken en opbergen van de waterbak
en de Rainbow
Het schoonmaken van de waterbak
Na elk gebruik de waterbak uit het apparaat halen, leeggooien en schoonmaken. Hiermee voorkomt u de verspreiding van onaangename geurtjes, de aanmaak van microben en kalkaanslag. De waterbak grondig reinigen, omspoelen en droog maken.
Het opbergen van de waterbak
De waterbak en de Rainbow altijd apart van elkaar opbergen. Hiertoe drukt u de Rainbow zonder waterbak terug op het onderstel. De luchttoevoer bevordert het drogen van zowel de waterbak als de Rainbow.
Het schoonmaken van de separator
Stap 1
Maak de separator één keer per maand schoon. Gebruik de sleutelkant van het separatorborsteltje om de separator los te draaien. Draai de moer los tegen de wijzers van de klok in.
Stap 2
Maak de houder van de separator met de doek schoon.
Stap 3
Maak de separator schoon onder stromend water met het separatorborsteltje. Daarna de separator weer terugplaatsen en de moer alleen met de hand vastdraaien, zonder het separatorsleuteltje te gebruiken.
Het schoonmaken van de electroborstel
Stap 1
Draai met een schroevendraaier of een muntje het slotje van de bodemplaat een kwartslag naar links (tegen de wijzers van de klok in).
Stap 2
Verwijder de bodemplaat door met uw duim en vinger de klemmetjes in te drukken. e2 black: Verwijder de bodemplaat, doordat u de vergrendeling tegelijkertijd in de richting van de pijl drukt en omhoog trekt.
Stap 3
Open het klepje bij de aandrijfriem. Haal de borstelrol uit de behuizing door deze aan beide uiteinden omhoog te trekken en maak het aandrijfriempje los van de motor. e2 black: Om de borstelrol te verwijderen, haalt u het riempje los van het motorasje en trekt u de rol aan het riempje eruit.
Stap 4
Met de afstofborstel de behuizing van de borstelrol en de borstelrol schoonzuigen. Tevens met een doek de behuizing van de borstelrol schoonvegen.
Stap 5
Het aandrijfriempje weer om het aandrijfasje van de motor schuiven. De borstelrol parallel aan de behuizing houden weer in de behuizing klikken. e2 black: De rol aan beide kanten goed vasthouden en naar voren (tegenovergestelde kant van de zuigmond) kantelen.
Het verwisselen van het Hepa-filter
Stap 1
Verwijder de deksel van de achterkant van de Rainbow door aan de onderkant van het apparaat met behulp van een sleufschroevendraaier de beide lipjes naar binnen te drukken.
Stap 2
U kunt nu de deksel aan de achterkant van de Rainbow wegpakken en het Hepa-filter eruit nemen. Plaats het nieuwe Hepa-filter en monteer de deksel terug op de Rainbow.
Contact
Adres
Dorp 25
9810 Nazareth
Contact
0472 39 58 56
rs.products@telenet.be
Site
Admin
Privacybeleid
Bedankt!
Wij nemen binnenkort contact met u.
Super!