Rainbow Kopen / Accessoires

Rainbow Service Center

Rainbow winkel te Nazareth

U kan als Rainbow gebruiker bij ons terecht voor:
Onderdelen Onderhoud Wisselstukken
Gratis analyse van uw Rainbow Stofzuiger indien ouder dan 5 jaar.

   

Maak geen dure vergissing!!

Buyer Beware

Het Rainbow Reinigingssysteem word verkocht aan de klant door geautoriseerde dealers en distribiteurs in Belgie en het Rainbow Service Center te Nazareth of exclusief via aan huis demonstratie.Rexair de fabrikant , verkoopt NIET rechtstreeks aan de consument. Ons product word niet verkocht op het internet of in winkels behalve in ons Service Center te Nazareth of via de website.

BELANGRIJK , alleen rainbow producten verkocht door erkende rainbow distributeurs bij de klant thuis krijgen de erkende waarborg.

Rainbow producten gekocht via niet erkende kanalen, ook via het internet  of in een ander land worden niet gedekt met de originele waarborg. 

Als toevoeging is er geen enkele waarborg dat produkten verkocht via het internet, nieuwe of originele Rainbow produkten zijn.

Enkel het Rainbow Service punt in Nazareth en de website zijn hierop een uitzondering.

Hoewel Rainbow meevoeld met klanten die voordeel hebben genomen door te kopen aan NIET erkende dealers of via niet erkende internet kanalen staat Rexair alleen achter hun erkende distibuteurs en het Rainbow Service Center te Nazareth en kan enkel en alleen via deze weg assistentie geven aan klanten die kochten via onze erkende kanalen.