Rainbow België

Rainbow Stofzuiger - Kopen

Rainbow E2 Black

Rainbow Kopen

Wenst u een Rainbow Stofzuiger aan te kopen of te vervangen
Korte demonstratie en gebruikers uitleg ter plaatse.
Wij leveren gratis aan huis


Hoe werkt een stofzuiger met waterfilter ?De Water stofzuiger is gebaseerd op het principe dat "nat stof kan niet vliegen".
De waterstofzuiger gebruikt geen traditionele papieren of stoffen zakken maar maakt gebruik van water en heeft een HEPA FILTER (de meeste toestellen).
Eens uw huis gepoetst is, maakt u het waterreservoir leeg en gebruikt hem telkens weer opnieuw.
De waterstofzuiger duwt al het vuil in het water en houdt het vast, dit geeft uw thuis en zijn bewoners een nieuw, stofvrij leven. 

De waterstofzuiger kan u helpen bij de verschillende problemen.
Heeft u ook gezondheidsproblemen als je in bepaalde afgesloten ruimtes bent geweest? Liggend in bed of na uw kat te hebben geaaid?
Heeft u last van een loopneus, tranende ogen, huiduitslag, kortademigheid of astma-aanvallen dan heb je waarschijnlijk last van een allergie.

U bent niet alleen, want volgens de laatste ramingen, zijn 1 tot 2 miljoen mensen in Belgié allergisch.

Dus 1 op 3 volwassenen en 1 op 2 van onze kinderen.

Huisstofmijt
Huisstofmijten zijn kleine spinachtigen,die 0,1 tot 0,5 millimeter groot zijn.
Zij bevolken bij voorkeur bedden, omdat hun levensomstandigheden er optimaal zijn.

De slaper handhaaft de temperatuur en luchtvochtigheid op een aangenaam niveau, terwijl de mijt zijn favoriete voedsel, huidschilfers, in overvloedkan vinden.
Een gram schilfers is voldoende om een miljoen mijten te voederen voor een hele week - en iedere persoon verliest ongeveer 5,1 gram huidschilfers elke nacht!
Je bent nooit gegarandeerd alleen in bed.

Mijten kunnen ook optreden in tapijten, sofa's en gordijnen. De allergenen zijn eiwitten, die beide te vinden zijn in de mijt en de mijt ontlasting.

Huisstofmijt

De huisstofmijt, u heeft er vast wel eens van gehoord, maar wat is het precies voor een beestje?

Een huisstofmijt is een bijna onzichtbaar beestje dat in huisstof leeft. Hierbij kunt u denken aan kussens, tapijt en matrassen, maar ook aan beschimmelde muren.

Alleen al in uw bed kunnen bijvoorbeeld wel meer dan een miljoen huisstofmijten leven.

De huisstofmijt kan het beste overleven bij een temperatuur van zo’n 25 graden en een luchtvochtigheid die tussen de 50 en 75 procent ligt.

Een huisstofmijt voedt zich met huidschilfers van mensen. Deze schilfers zijn bijvoorbeeld te vinden in beddengoed. U zou misschien niet verwachten dat u veel huidschilfers verliest, maar toch is dat wel het geval: een halve kilo per jaar zelfs!

Het probleem met de huisstofmijt is dat hij gezondheidsklachten kan veroorzaken, wat zich in de meeste gevallen uit in de vorm van een huisstofmijtallergie.

Huisstofmijt bestrijden is een goede manier om ervoor te zorgen dat u minder last heeft van deze allergie.


Rainbow Stofzuiger